Vad är en Bomberjacka?

Hur ser en bomberjacka ut?

Nästan alla bomberjackor är relativt stora och pösiga men inte särskilt långa, dom brukar för det mesta sluta mellan midjan och höfterna. Jackorna har oftast två framfickor samt en ficka på ena överarmen, dom har även för det mesta ribbade muddar i ärmslut, nederkant och krage. Det finns självklart bomberjackor som ser ut på ett annat sett, men det här är utseendet på majoriteten av den här jackmodellen. Du kan ha en bomberjacka öppen, stängd eller varför inte knyten runt midjan? Allt ser lika bra ut!

Alla bomberjackor ser väldigt olika ut, det finns både enfärgade och med mönster. Du kan hitta en bomberjacka i vilken färg som helst, både på jackan och på fodret, du kan se vilka färger som är inne just nu HÄR. Det finns både tunna och tjocka jackor, dom finns för både barn och för vuxna, för dam och för herr. Oavsett hur gammal du är eller hur du ser ut kommer du garanterat passa sjukt bra i en bomberjacka, det är ett klädesplagg som alla kan använda och se bra ut i. Alla bomberjackor är unika, och alla är väldigt fina.

 

När och var används bomberjackor?

Eftersom bomberjackor ser så olika ut så kan dom användas till alla möjliga tillfällen som till exempel ett viktigt möte, till jobbet eller skolan, ute på stan, en shoppingtur, finare tillfällen som middagar eller fester och även ute på dansgolvet. Dom fungerar när som helst och var som helst, bara du hittar dom rätta. Bomberjackor kan ge dig många olika stilar. Allt från en kaxig och tuff look till ett bedårande eller finklätt utseende. Men oavsett vilken stil du får i den kommer du alltid se sjukt bra ut i den. Bomberjackor är ett klädesplagg som piggar upp och ger mer liv till alla outfits.