Säsongbaserade bomberjackor

Bomberjackor är ju extremt snygga och väldigt bekväma så självklart är det många som vill ha på sig dom även under kyligare tider. Men blir det inte för kallt att ha på sig dom under vintern är en fråga som många undrar, och svaret är faktiskt nej!

Det finns 3 olika grader av tjocklek på jackor men de flesta bomberjackor är nummer 1 vilket är det tunnaste och det är självklart för kallt att ha på vintern. Men det finns även bomberjackor med 2 och 3 i tjocklek och dom fungerar utmärkt att ha på sig när det är lite kyligare ute.

Bomberjackor är även i olika längder vilket man kan tänka på när man bestämmer sig för vilken bomberjacka man ska välja beroende på årstid. Det finns bomberjackor som går till midjan, höften, mitt på låren och till knäna. De längre bomberjackorna är ofta lite tjockare och fungerar oftast bäst under vintern.

Bomberjackor är jackor som är till för alla. Alla passar i dom och hur du än klär dig till ser det alltid bra ut och vilket väder det än är ska  du alltid kunna ha på dig en. Så självklart finns det bomberjackor som är tunna och tjocka. Hos oss hittar du garanterat nått som funkar bra för dig!