Hur matchar man bäst till en Bomberjacka?

Hur matchar man bäst till fodret?

Om du har fått tag på en jacka med ett färgat foder så vill man för det mesta att fodret ska synas, ha då jackan öppen och/eller vik upp en bit av ärmarna. Det är alltid väldigt snyggt att matcha färgen på fodret med en accessoar, skorna eller byxorna. Det ger dig en stylad och trendig look och ser alltid lika snyggt.

Hur matchar man bäst till jackan?

Har du en grön, rosa eller liknade färg på din bomberjacka är det absolut fräckaste att ha ett par svarta byxor under, medans om du har en mörkare färg som blå eller svart vill man oftast pigga upp looken med något lite ljusare som vitt eller ljusgrått. Det ser alltid väldigt fräscht ut. Bomberjackor är allt som oftast relativt stora och lediga och passar därför bra tillsammans med ett par tightare jeans, det ger dig en kaxig look samtidigt som det ger din outfit ett lite mer uppklätt utseende.

Hur får du fokuset på jackan?

Eftersom jackan nästan alltid är ganska kort vill man ha en tröja under som ser bra ut till. Helst ska du inte ha en tröja med för stark färg, det är bättre med en med pastellfärg så att fokuset hamnar på själva jackan. Självklart ska det också vara en färg som fungerar bra med jackans färger, det är aldrig snyggt när färgerna skär sig.

Vilka klädesplagg fungerar bäst till en bomberjacka?

Vilka klädesplagg som fungerar bäst under har helt och hållet att göra med hur jackan ser ut. Men det som garanterat fungerar utmärkt till alla bomberjackor är jeans. Klänningar och kjolar fungerar oftast bara till jackor som slutar i midjan men det finns självklart längre bomberjackor som också fungerar jättebra. Vilken tröja som helst fungerar till en bomberjacka, man måste dock tänka på att bomberjackor ofta är ganska korta så man inte har någonting under som skär sig med jackans färger. Skor fungerar in princip alla, bara man tänker på färgerna.